Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Åbningstider

Mandag
10.30-17.30
Tirsdag
09.00-17.30
Onsdag
Lukket
Torsdag
09.00-17.30
Fredag
09.00-18.00
Lørdag
08.00-14.00

Vi Forhandler

Nedenstående finder i de produkter som vi forhandler i Vision Coiffure. Vi er stolte af, at kunne præsentere en række af eksklusive produkter indenfor alt med hårpleje og styling. Produkterne strækker sig lige fra ghd, som er kendt for at have nogle af verdens bedste glattejern, hvilke bruges af stort set alle stylister verden over, til Kevin Murphy som er kendt for sine styling produkter, og er et internationalt anerkendt mærke.

De produkter vi fører, er internationale anerkendte mærker, som assisterer mange af de store stylister under de fleste fashion weeks rundt om i verden. De er hovedsageligt kendte for deres høje kvalitet indenfor styling produkter.

Som noget nyt er vi begyndt at fører ZenzTherapy produkterne, som alle er organisk fremstillede, hvilket vi i Vission Coiffure sætter en ære i at benytte. De laver ikke kun hårprodukter, men også produkter til huden, hvilket vi varmt kan anbefale da de forsøger at fører kunderne ind i aromaterapiens velgørende univers. Deres fokus er at skabe mindre stress og mere sanselighed i hverdagen.

1
2
3
3
4
img-sidebar