Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Åbningstider

Mandag
10.30-17.30
Tirs-tors
09.00-17.30
Fredag
09.00-18.00
Lørdag
08.00-14.00

Personalet hos din frisør i Odense C!

Sig farvel til uengageret personale og sig hej til en smilende og imødekommende frisør i Odense C!

Vi har eksisteret siden…
Hos Vision Coiffure, som har eksisteret siden 2000, har vi håndværket i orden. Vi bruger vores erfaring igennem hele vores arbejde, så kunden får en god oplevelse fra start til slut og hver gang oplever en standardiseret kvalitet og opmærksomhed på kundens enkelte præferencer og behov.

Vi er opdateret på tidens nyeste trends…
Som din frisør i Odense C, tager  vi det som en selvfølge, at vi alle holder os opdateret på den nyeste mode, de nyeste trends og nyeste klippeteknikker. Derfor investerer vi hvert år mange ressourcer på ny viden og uddannelse. Denne viden, samt den nuanceret tilgang, benytter vi os af hver gang, så kunden kan få den ønskede behandling, hver gang.

Vision Coiffure elsker udfordringer…
Vi har også altid elever, som vi nyder at få udfordringer fra, og som vi kan give vores gode håndværk videre til. Dét at vi har elever gør, at vi hele tiden bliver udfordret og som nævnt før, kan holde os opdateret. Det er vigtigt for os, at vi ikke stiller os tilfredse med ældre behandlingsmetoder, men derimod forsøger at udvikle os som frisør hele tiden. Dette kommer også til udtryk i de muligheder kunden har at vælge i mellem.

Kontakt os endelig for yderligere information om din frisør i Odense C…
Skulle du have eventuelle spørgsmål eller ideer, så kontakt os endelig, så vi sammen kan få styr på din frisure. Derudover kan du klikke ind på frisurer og hårmode 2018, hvor du kan lade dig inspirer, da det tit er rart at få visueliseret sine ideer. Vision Coiffure, din frisør i Odense C, glæder sig til at høre fra dig.

frisør Odense C

Christina
– Indehaver

 

 

Louise

Camilla
– Assistent

Louise

Christine
– Assistent

1
2
3
Frisør Odense C